Termini i cene

Seminari Reiki I i Reiki II traju po dva dana. Prvog dana se usvaja teorijsko znanje i vrše individualne inicijacije da bi se drugog dana pod tutorstvom učitelja vežbala praktična primena reikija. Polaznici seminara primenjuju jedni na drugima znanje koje su usvojili prvog dana te tako imaju priliku da pod nadzorom učitelja razmene prva praktična iskustva i utiske.

 

Seminari se održavaju u Beogradu. Broj polaznika za pojedine seminare je ograničen. U cilju optimalne pripreme za inicijaciju svi polaznici seminara dobijaju od instruktora nekoliko dana pred seminar Reiki tretmane. Prijava za seminare: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Registered Reiki Teacher

Reiki seminari

Usui Holy fire Reiki

Novi termini uskoro...

Reiki vesti

Pet glavnih razloga zašto je moj izbor Reiki - Dr Gordana Gemović

Mi smo svi od samog trenutka našeg nastanka "Reikisti", a da toga nismo ni svesni:
Zašto polažemo ruku na bolno mesto kada nas boli zub, glava, stomak ili kada se udarimo? Zašto majka instinktivno polaže ruku na stomak odojčeta kada ono ima grčeve?

Pročitajte više...


Reiki

Reiki je tehnika koja se koristi za smanjenje stresa, relaksaciju ali i lečenje uopšte. Reiki je tehnika nekonvencionalnog lečenja energijom.

Pročitajte više...


Reiki energijom protiv stresa

Reiki je po svojoj definiciji "božanska energija koja prebiva u svim" ljudima i koja oslobađa telo negativnih uticaja. Začetnik i utemeljivač ove prirodne tehnike isceljivanja energijom koju je otkrio tokom meditacije 1922. godine je japanski učitelj dr Mikao Usui.

Pročitajte više...


Reiki – metoda duhovnog razvoja

Reiki je japanska tehnika kojom se eliminiše stres, relaksira ali i leči. Zasnovana je na verovanju da životna energija teče kroz organizam. Ako neko ima nisku životnu energiju, podložan je bolestima i stresu, a ako je ta energija visoko, osoba se oseća zdravije i sretnije.

Pročitajte više...