Reiki tretmani

U toku standardnog Reiki-tretmana terapeut, koji nakon određene unutrašnje pripreme otvori svoj energetski kanal, sprovodi Reiki energiju kroz svoje ruke u energetski sistem primaoca. Ruke se polažu na odredjene tačke tela ili ostaju malo odmaknute od njega. Ruke se na ovim položajima drže po nekoliko minuta, sve dok Reiki energija protiče kroz njih.

 

Telo osobe koja prima Reiki se pri tome moze uporediti sa sunđerom koji upija onoliko "vode" koliko mu je u određenom trenutku i određenom predelu potrebno. Pri tome terapeut oseća ovaj tok energije i menja položaje ruku tek kada se on prekine. Kompletan Reiki tretman traje oko sat vremena. U određenim situacijama može i jedan skraćeni tj. ciljani tretman dati izvanredne rezultate- kod napetosti, stresa, bolova, povreda, uboda insekata, itd.

 

Registered Reiki Teacher

Reiki seminari

Usui Holy fire Reiki

Novi termini uskoro...

Reiki vesti

Pet glavnih razloga zašto je moj izbor Reiki - Dr Gordana Gemović

Mi smo svi od samog trenutka našeg nastanka "Reikisti", a da toga nismo ni svesni:
Zašto polažemo ruku na bolno mesto kada nas boli zub, glava, stomak ili kada se udarimo? Zašto majka instinktivno polaže ruku na stomak odojčeta kada ono ima grčeve?

Pročitajte više...


Reiki

Reiki je tehnika koja se koristi za smanjenje stresa, relaksaciju ali i lečenje uopšte. Reiki je tehnika nekonvencionalnog lečenja energijom.

Pročitajte više...


Reiki energijom protiv stresa

Reiki je po svojoj definiciji "božanska energija koja prebiva u svim" ljudima i koja oslobađa telo negativnih uticaja. Začetnik i utemeljivač ove prirodne tehnike isceljivanja energijom koju je otkrio tokom meditacije 1922. godine je japanski učitelj dr Mikao Usui.

Pročitajte više...


Reiki – metoda duhovnog razvoja

Reiki je japanska tehnika kojom se eliminiše stres, relaksira ali i leči. Zasnovana je na verovanju da životna energija teče kroz organizam. Ako neko ima nisku životnu energiju, podložan je bolestima i stresu, a ako je ta energija visoko, osoba se oseća zdravije i sretnije.

Pročitajte više...